Employer branding ja työnantajakuvalähtöinen rekrytointi yrityksesi tarpeisiin

Monipuolisempi vaihtoehto osaajien houkuttelusta rekrytointiin ja sitouttamiseen

Houkuttele

Analysoi ja kehitä työnantajakuvaasi

Jokaisella yhtiöllä on työnantajakuva, oli asialle tehty jotain tai ei. Työnantajakuvan kehittäminen tukee rekrytoinneissa onnistumista. Mallimme tavoitteena on yhdistää liiketoiminnan, markkinoinnin ja HR:n näkökulmat. Aloita jo tänään nykytilan kartoituksella tai sukella suoraan syvemmälle Employer Branding as a service -mallin avulla.

Rekrytoi

Rekrytoi brändiäsi vahvistaen

Tarjoamme enemmän kuin perinteisen rekrytoinnin lyhyen aikavälin tarpeeseen. Autamme asiakkaitamme löytämään parhaat osaajat vahvistaen samalla hakijakokemusta ja työnantajatunnettuutta. Toteutamme myös suorahakuja ja inhouse-rekrytointeja asiakkaidemme tiimin tukena asiakkaan brändi edellä.

Sitouta

Huolehdi osaajistasi

Ihmisten sitoutuminen ja hyvinvointi luovat kilpailuetua osaajamarkkinoilla. Sitoutunut työntekijä suosittelee työnantajaansa ja suoriutuu tehtävästään. Choicelta saat rekrytoinnin elinkaarta täydentävät palvelut perehdytyssparrauksesta, työyhteisön kehittämiseen ja sisäisen viestinnän parantamiseen.

Kehitämme yritysten työnantajakuvaa ja rekrytointeja

Autamme asiakkaitamme parantamaan kilpailukykyään ja vahvistamaan työnantajabrändiään osaajamarkkinoilla.

Luomme ja vahvistamme työnantajabrändejä, etsimme ja löydämme parhaat osaajat suorahaun, rekrytoinnin ja henkilövuokrauksen keinoin sekä toteutamme rekrytointimarkkinointia hakujen tueksi. Ratkaisumme perustuvat osaajaymmärrykseen, uusimpaan tutkimukseen ja vuosien kokemukseen alalta.

Moniammatilliset tiimimme koostuvat talent-ammattilaisista, digimarkkinoijista, asiakasosaajista ja EB-asiantuntijoista. Kun keskität osaajien löytämisen meille, saat samalla myös kaikki markkinoinnin tuotantopalvelut teksteistä video- ja kuvatuotantoon. Luodaan yhdessä kestäviä ratkaisuja, jotka kasvattavat mainettanne työnantajana ja parantavat kilpailukykyänne osaajamarkkinoilla!

Työnantajakuvalähtöinen rekrytointi – miksi ja miten?

Tiesitkö, että jokainen rekrytointiprosessi on mahdollisuus kasvattaa organisaationne tunnettuutta ja vahvistaa työnantajakuvaanne? Tiedätkö, mitä tulee ottaa huomioon kun suunnittelet rekrytointia tai tulevia osaajatarpeitanne? Mistä tunnistaa, kun on parasta kääntyä rekrytointikumppanin puoleen? Mitä on sisäinen osaajaymmärrys?

Lataa maksuton oppaamme, niin kerromme miten rekrytointinne voi tukea työnantajakuvaanne, ja toisinpäin.

Tutustu myös asiakkaidemme onnistumistarinoihin


Työskentely Choicen kanssa on mutkatonta ja joustavaa. Ammattilaiset toimivat tehokkaasti ja ovat kerta toisensa jälkeen onnistuneet löytämään meille sopivia tekijöitä monenlaisiin rooleihin. Rekrytiimin kanssa on ollut ilo tehdä töitä. Choicen markkinoinnin parissa toimiva tiimi on timanttinen. Ammattilaiset hoitavat projektit maaliin ja tarvittaessa viilaavat suunnitelmia tarpeen mukaan. Työskentely on ollut mukavaa ja mutkatonta. Iso kiitos!

Laura Penttinen, Human Resources Generalist
Coherent

Olemme toteuttaneet Choicen kanssa EB-työtä sekä taktisesti että strategisemmin. Choicen tapa liittää saumattomasti yhteen modernit henkilöstöpalvelut ja työnantajakuvan kehittäminen on vauhdittanut rekryjä ja tukee meille erittäin tärkeää työnantajakuvatyötä. Yhteistyömme jatkuu ja monipuolistuu entisestään!

Antti Kirjavainen, Toimitusjohtaja
Recover

Löysin hakemaani työtehtävään juuri oikean henkilön, josta iso kiitos kuuluu Choice HR:lle. Choice hoiti koko rekryprosessin erittäin ammattimaisesti. Suosittelen Choicea kenelle tahansa kuka haluaa löytää työntekijän sujuvasti. 10/10.

Pekka Moilanen, Marketing Director
Vertex Systems Oy

Olemme toteuttaneet viimeiset neljä asiantuntijarekrytointia markkinoinnin suunnittelu- ja toteutustehtäviimme Choicen suorahakupalvelua hyödyntäen. Yhteistyö on ollut tehokasta, ja olemme saaneet koko prosessin ajan loistavia vinkkejä hakijakokemuksen optimointiin sekä miten valintaprosessin aikana on tärkeää sitouttaa hakijoita myös toimeksiantajan roolissa. Suosittelen!

Johanna Hirvensalo, COO
WaveCrest
Markkinointi / Tapahtumat

Kaipaatko apua rekrytointiin tai työnantajakuvanne kehittämiseen? Ota yhteyttä!

Tiinaleena Anttila

Business Director

Elisa Metsälä

Client Success Director