[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_row _builder_version=”4.4.7″ custom_padding=”7px|||||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_text _builder_version=”4.4.7″]

Kilpailun/arvonnan säännöt

Kilpailun/arvonnan järjestäjä

Kilpailun/arvonnan järjestää Choice HR (jäljempänä Choice) Sector Alarm Oy:n toimeksiannosta. Kanava(t) ja media(t), joissa arvontaa mahdollisesti markkinoidaan (esim. Facebook tai Instagram tmv.), ei ole millään tavalla mukana kilpailun/arvonnan järjestämisessä.

Kilpailuaika

Kilpailuaika alkaa 1.1.2021 ja jatkuu 30.1.2021 kello 23:59 asti.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua vastaamalla arvonnan järjestäjän kyselyyn erikseen kerrotun yrityksen työnantajamielikuvasta ennen osallistumistietojen jättämistä.

Arvonta on avoin kaikille Suomessa vakituisesti asuville 18 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka ovat osallistuneet kyselyyn kyselyohjeita noudattaen. Alle 18-vuotiaat eivätkä Sector Alarmin oma henkilökunta eivät voi osallistua arvontaan.

Arvontaan voi osallistua vain kerran.

Osallistumiskelpoisuus

Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi tai osallistuvat arvontaan eri yhteystiedoin useita kertoja. Arvonnan järjestäjän ja tämän yhteistyökumppaneiden ne työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa, eivät voi osallistua arvontaan.

Palkinnot

Kilpailun palkintona on kolme (3 kpl) 30 €:n arvoista Superlahjakorttia Gogiftistä. Palkinnot arvotaan kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken 7 vrk kuluessa kilpailuajan päättymisestä.

Arvonnan järjestäjä vastaa palkintojen toimituskuluista Suomessa ja mahdollisesta arpajaisverosta.

Palkintoa ei voi vaihtaa tai lunastaa käteisenä. Palkinnot arvotaan vain luonnollisille henkilöille. Yritysten/yhteisöjen osallistumista ei huomioida.

Voittajille (3 henkilöä) ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti voittajien arvonnan jälkeen. Voittajien etunimet voidaan julkistaa arvontapäivänä tai sen jälkeen arvonnan järjestäjän, tämän yhteistyökumppaneiden ja/tai toimeksiantajan sähköisissä viestintäkanavissa. 

Mikäli arvonnan järjestäjä ei tavoita voittajaa 14 päivän kuluessa voittajan valinnasta ja arvonnasta, oikeus palkinnon saamiseen raukeaa.

Choice toimittaa palkinnot voittajille mahdollisimman nopeasti kilpailun päätyttyä.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi muuttaa, myydä, luovuttaa eteenpäin tai vaihtaa rahaksi. Kaikki palkintojen vastaanottajat sekä arvontaan osallistuvat henkilöt vapauttavat järjestäjän ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Voittajille ilmoitetaan tarkemmat tiedot palkinnon lunastamisesta sähköpostitse tai puhelimitse.

Osallistujien tiedot

Arvonnan järjestäjä kerää kilpailuun osallistuvilta vain välttämättömät yhteystiedot arvonnan voittajien kontaktointia varten. Tietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin voittajien arpomiseen. Kilpailuun osallistujien tiedot poistetaan voittajien palkintojen toimittamisen jälkeen 30 vrk kuluessa.

Tekniset häiriöt

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

Säännöistä

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun/ arvonnan virallisia sääntöjä ja kilpailun/ arvonnan järjestäjän päätöksiä.

Kilpailun/ arvonnan sääntöjen muuttaminen

Choice pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä milloin tahansa.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]