Monipuolisempi vaihtoehto osaajien houkuttelusta rekrytointiin ja sitouttamiseen

Houkuttele myös passiivisia työnhakijoita

Analysoi ja kehitä työnantajakuvaasi

Jokaisella yhtiöllä on työnantajakuva, oli asialle tehty jotain tai ei. Työnantajakuvan kehittäminen tukee rekrytoinneissa onnistumista. Mallimme tavoitteena on yhdistää liiketoiminnan, markkinoinnin ja HR:n näkökulmat. Aloita jo tänään nykytilan kartoituksella tai sukella suoraan syvemmälle Employer Branding as a service -mallin avulla.

Rekrytoi sopivimmat osaajat

Odottamisesta toimenpiteisiin

Tarjoamme enemmän kuin perinteisen rekrytointipalvelun. Autamme yrityksiä ja ammattilaisia, jotka haluavat tehostaa rekrytointiaan, luoda parempaa hakijakokemusta ja kasvattaa työnantajatunnettuutta. Toteutamme rekrytointia myös suorahakuna tai Inhouse-palveluna asiakkaidemme tiimin tukena.

Sitouta henkilöstösi

Huolehdi osaajistasi

Ihmisten sitoutuminen luo kilpailuetua muuttuvassa työmarkkinassa. Rekrytoinnin elinkaari ei pääty palkkauspäätökseen, vaan jatkuu läpi työsuhteen ihmisten sitouttamisen kautta. Etsitkö tukea perehdytysmallien rakentamiseen, esihenkilötyöhön, toimivan etätyökulttuurin tai sisäisen viestinnän kehittämiseen?

Miksi Choice?

Olemme monipuolinen työelämäkumppani, joka yhdistää työntekijät, hakijat ja työnantajayritykset. Choicella me autamme asiakkaitamme mm. työnantajabrändin rakentamisessa, rekrytointimarkkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa sekä rekrytointi-, suorahaku- ja resursointitarpeissa. 

Choicelaisten osaaminen keskittyy moderniin rekrytointiin ja työnantajakuvan kehittämiseen. Suunnittelemme ja toteutamme toimenpiteitä, joiden tavoitteena on osaajien houkuttelu, rekrytointi ja sitouttaminen.

Tutustu asiakkaidemme onnistumistarinoihin


Olemme toteuttaneet viimeiset neljä asiantuntijarekrytointia markkinoinnin suunnittelu- ja toteutustehtäviimme Choicen suorahakupalvelua hyödyntäen. Yhteistyö on ollut tehokasta, ja olemme saaneet koko prosessin ajan loistavia vinkkejä hakijakokemuksen optimointiin sekä miten valintaprosessin aikana on tärkeää sitouttaa hakijoita myös toimeksiantajan roolissa. Suosittelen!

Kirsi Grünn, COO
Harva Marketing
Markkinointi / Tapahtumat

Löysin hakemaani työtehtävään juuri oikean henkilön, josta iso kiitos kuuluu Choice HR:lle. Choice hoiti koko rekryprosessin erittäin ammattimaisesti. Suosittelen Choicea kenelle tahansa kuka haluaa löytää työntekijän sujuvasti. 10/10.

Pekka Moilanen, Marketing Director
Vertex Systems Oy

Olemme toteuttaneet Choicen kanssa EB-työtä sekä taktisesti että strategisemmin. Choicen tapa liittää saumattomasti yhteen modernit henkilöstöpalvelut ja työnantajakuvan kehittäminen on vauhdittanut rekryjä ja tukee meille erittäin tärkeää työnantajakuvatyötä. Yhteistyömme jatkuu ja monipuolistuu entisestään!

Antti Kirjavainen, Toimitusjohtaja
Recover

Asiantuntijamme apunasi – ota yhteyttä!

Tiinaleena Anttila

Business Director

Elisa Metsälä

Client Success Director