Mikä on Choice

Choice tuo enemmän vaihtoehtoja rekrytointiin ja osaajien houkutteluun

Me emme tyydy siihen, että välitämme työpaikkoja ja työntekijöitä. Missiomme on tuoda asiakkaillemme enemmän räätälöityä ratkaisuja tutumpien rekrytointi- ja henkilöstöpalveluiden rinnalle.  Yhdessä Harva Marketingin lähes 30 ammattilaisen kanssa suunnittelemme, konseptoimme ja toteutamme erilaisia rekrytointimarkkinointi- ja työnantajakuvakokonaisuuksia juuri teidän tarpeistanne lähtien. 

Yhä useammin pelkkä työpaikkailmoituksen avaaminen ei riitä, sillä kovasti kilpailluilla markkinoilla tarvitaan säännöllisiä, erottuvia keinoja kiinnostuksen ja houkuttelun herättämiseksi. Perinpohjainen työnantajakuvastrategian uudistuskaan ei välttämättä ole tarpeellista, vaan joskus riittää osaajaprofiilien uudelleen määrittely ja erottuvan luovan kampanjan sekä oikeiden kanavavalintojen tekeminen! Hakuprosessissamme puolestaan arvioimme aina kompetenssipohjaisen haastattelun lisäksi myös potentiaalia, tunneälyä ja kulttuurista fittiä. 

Toimeksiannoista kumppanuuksiin

Asiakkailleen Choice on rekrytointikumppani, joka pystyy auttamaan monenlaisissa tarpeissa: ´ulkoistettu HR-palvelu, rekrytoinnin tuki, toimihenkilövuokraus, hakijamarkkinointi sekä parempaan työelämään tähtäävät työyhteisöpalvelut. Toimintamme kasvaessa pyrimme luomaan merkittävän työelämäyhteisön, joka tarjoaa sparrausta, hyödyllisiä sisältöjä, henkilökohtaisena neuvontana sekä laajenevan valikoiman työelämäpalveluita. 

Rekrytoinnin onnistumisen kannalta alan osaaminen ja oikea ajattelutapa ovat keskeisessä roolissa. Rakennamme tiimiämme liiketoiminnan ja rekrytoinnin ammattilaisista, jonka osaamista täydennämme alan yrittäjistä koostuvan kumppaniverkoston avulla. Näin pystymme tarjoamaan aina parhaan mahdollisen toimiala- ja tehtäväkohtaisen ratkaisun. Uskallamme myös sanoa suoraan, mikä on mahdollista ja mikä ei. 

Kerro meille, miten voimme olla avuksi?

Kiinnostuitko yhteistyöstä Choicen kanssa? Näetkö synergiaa Choicen kanssa? Oletko kiinnostunut kuulemaan toiminnastamme lisää? Jätäthän yhteystietosi lomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään kahden arkipäivän sisällä.

Share This