Mikä on Choice

Choice on rekrytointi- ja työelämäkumppani, joka yhdistää työntekijät, työnhakijat ja työnantajayritykset. Toimimme yritysten kanssa, jotka haluavat panostaa ihmisiin ja moderniin rekrytointiin. Näin varmistamme potentiaalisille osaajillemme parhaan mahdollisen ympäristön omaan kehittymiseen. 

Choice ei ole työnvälityspalvelu

Me emme tyydy siihen, että välitämme työpaikkoja ja työntekijöitä, vaan luomme jatkuvasti työelämäkohtaamisia ja sitä kautta syvennämme sekä työnhakijoiden että työnantajian työelämäymmärrystä.  Choicella on työtehtäviä auki julkisesti, minkä lisäksi meiltä kysytään työntekijöitä projekteihin ilman, että asiakkaamme haluaa järjestää julkista hakuprosessia. Raskaita hakuprosesseja ei tarvita, eikä henkilön tarvitse hakea erillisillä hakemuksilla kymmeniin eri tehtäviin. Usein kompetenssipohjainen työhaastattelu riittää, mutta Choicessa panostamme myös potentiaalin ja tunneälykkyyden arviointiin, joiden merkitys työelämässä on kasvanut merkittävästi. 

Kumppanuusajattelu kaiken taustalla 

Asiakkailleen Choice on rekrytointikumppani, jonka palvelumallit ovat ulkoistettu HR -ja rekrytointituki, toimihenkilövuokraus, työnantajamarkkinointipalvelut sekä parempaan työelämään tähtäävät koulutuspalvelut. Tavoitteemme on, että Choicesta muodostuu merkittävä työelämäyhteisö, joka tarjoaa työelämäsparrausta niin sisältöinä, webinaareina, henkilökohtaisena neuvontana sekä laajenevana valikoimana työelämäpalveluita. 

Ei rekrytointikonsultteja vaan työelämäammattilaisia 

Rekrytoinnin onnistumisen kannalta alan osaaminen ja oikea ajattelutapa ovat keskeisessä roolissa. Rakennamme tiimiämme liiketoiminnan ja rekrytoinnin ammattilaisista, jonka osaamista täydennämme alan yrittäjistä koostuvan kumppaniverkoston avulla. Näin pystymme tarjoamaan aina parhaan mahdollisen toimiala- ja tehtäväkohtaisen ratkaisun. Uskallamme myös sanoa suoraan, mikä on mahdollista ja mikä ei. 

Kerro meille, miten voimme olla avuksi?

Kiinnostuitko yhteistyöstä Choicen kanssa? Näetkö synergiaa Choicen kanssa? Oletko kiinnostunut kuulemaan toiminnastamme lisää? Jätäthän yhteystietosi lomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään kahden arkipäivän sisällä.

Share This