Palvelut

Henkilöstöjohtamisesta ja osaamisen houkuttelusta ja sitouttamisesta on tullut liiketoiminnan kovinta ydintä. Investoinnit henkilöstö- ja rekrytointiprosesseihin sekä työnantajamarkkinointiin korostuvat osaajakilpailun koventuessa ja kasvun toteuttamisessa.

Houkuttele

Analysoi ja kehitä työnantajakuvaasi

Jokaisella yhtiöllä on työnantajakuva, oli asialle tehty jotain tai ei. Työnantajakuvan kehittäminen tukee rekrytoinneissa onnistumisessa. Mallimme tavoitteena on yhdistää liiketoiminnan, markkinoinnin ja HR:n näkökulmat. Aloita jo tänään nykytilan kartoituksella tai sukella suoraan syvemmälle Employer Branding as a service -mallin avulla.

Tutustu palveluihimme:

Rekrytoi

Odottamisesta toimenpiteisiin

Tarjoamme enemmän kuin perinteisen rekrytointipalvelun. Autamme yrityksiä ja ammattilaisia, jotka haluavat tehostaa rekrytointiaan, luoda parempaa hakijakokemusta ja kasvattaa työnantajatunnettuutta. Toteutamme rekrytointia myös suorahakuna tai Inhouse-palveluna asiakkaidemme tiimin tukena.

Lue palveluistamme lisää:
Toteutamme rekrytointia kumppanina, suorahakuna tai Inhouse-palveluna asiakkaidemme tiimin tukena.
krytointikoulutukset, esihenkilövalmennukset ja työyhteisövalmennukset Choicelta

Sitouta

Huolehdi henkilöstöstäsi

Ihmisten sitoutuminen luo kilpailuetua muuttuvassa työmarkkinassa. Rekrytoinnin elinkaari ei pääty palkkauspäätökseen, vaan jatkuu läpi työsuhteen ihmisten sitouttamisen kautta. Etsitkö tukea perehdytysmallien rakentamiseen, esihenkilötyöhön, toimivan etätyökulttuurin tai sisäisen viestinnän kehittämiseen?

Tutustu koulutuksiimme:

Miten voimme olla avuksi? 

Jätäthän yhteistietosi lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttää viimeistään kahden arkipäivän sisällä.