Rekrytointi

Oikeita osaajia yrityksenne kasvun ja kehityksen tueksi.

Autamme sinua onnistumaan

Yrityksen menestys tehdään osaajilla. Sitoutunut työntekijä vaikuttaa niin asiakastyytyväisyyteen kuin tuottavuuteenkin, ja sen vuoksi laadukas rekrytointi on hyvän liiketoiminnan ytimessä. Oikeiden osaajien löytämiseksi yritysten on tunnistettava oma osaamistarpeensa, valittava oikea rekrytointikumppani ja asetettava henkilöresurssit, kulttuuri ja johtajuus etusijalle. Rekrytoinnin ulkoistaminen voi säästää huomattavasti aikaa ja rahaa, ja tarjoaa näkyvyyden laajemmalle osaajajoukolle. Choicen tapa auttaa rekrytoinnissa hakija- ja työnantajakuvalähtöisesti vakaalla ammattitaidolla saa teidät erottumaan kilpailijoista jo prossessin aikana.

Rekrytoimme menestyksekkäästi eri rooleihin ja toimialoille

Kokemuksemme eri toimialoista ja niiden osaajamarkkinasta on merkittävä etu asiakkaidemme konsultoinnissa ja rekrytointien toteuttamisessa. Käymme asiakasyritysten kanssa aina keskusteluita siitä, millaista osaajaprofiilia lähdetään tavoittelemaan. Vahvuutemme on oikean yleisön määrittely ja kohdistaminen, heitä puhuttavan sisällön luominen sekä rekrytointimarkkinoinnin parhaiden käytäntöjen noudattaminen.

Hakijalähtöinen rekrytointi erottaa teidät kilpailijoista

Hakijalähtöisyys on lähestymistapa, jolla puhuttelemme suoraan oikeita osaajia saadaksemme heidän huomionsa. Sisältömme korostaa kunkin roolin houkuttelevimpia puolia räätälöitynä tietylle kohdeyleisölle, mikä erottaa teidät kilpailijoistanne. Seuraamme tarkasti mitä työmarkkinoilla tapahtuu alakohtaisesti, jotta olemme aina askeleen edellä teidän kilpailijoitanne. Tarjoamme tukea ja näkemyksiä auttaaksemme teitä tunnistamaan ja ratkaisemaan mahdolliset haasteet, ja asiantuntijamme auttavat teitä hiomaan HR:n ja yrityksen johdon tavoitteet yhteen.

Palvelumme muotoutuu tilanteeseenne sopivaksi

Toteutamme rekrytointeja ja suorahakuja vankalla kokemuksella. Johdon hakupalvelumme avulla voimme tavoittaa parhaat ja sopivimmat asiantuntijat avoimiin tehtäviin. Lisäksi tarjoamme sisäisiä rooleja ja määräaikaisia ​​työntekijöitä vastaamaan yrityksenne henkilöstötarpeisiin.

Vahva työnantajabrändi tukee onnistunutta rekrytointiprosessia. Choicen työnantajakuvapalvelut auttavat teitä muun muassa kartoittamaan ja sanoittamaan kilpailu- ja erottautumistekijöitänne osaajamarkkinassa.

Rekrytointimarkkinointi osana palvelua

Rekrytointimarkkinoinnin avulla tuotamme räätälöityä, kohdennettua sisältöä, joka puhuttelee oikeita osaajia. Rekrytointimarkkinointi osana rekrytointiprosessia lisää ilmoituksen näkyvyyttä, tavoittaa myös aktiivisen työnhaun ulkopuolisia osaajia ja luo teille työnantajabrändiä. Rekrytointimarkkinointikampanjamme räätälöidään aina jokaiselle asiakkaalle ja tämän kohdeyleisölle ja optimoidaan tarpeen mukaan.

Suorahaku

Suorahaku on rekrytointia, jossa ei ole julkista hakua, vaan Choicella on vastuu löytää rooliin sopiva osaaja hiljaisesti. Suorahaku on työnantajakuvalähtöistä ja perustuu asiakasyrityksen aitoihin vetovoima- ja erottautumistekijöihin kohderyhmän näkökulmasta. Keskusteluiden avulla kartoitamme rooliin sopivimmat henkilöt ja käymme jatkuvaa vuoropuhelua rekrytoivan asiakkaan kanssa prosessin aikana. Panostamme aina hakijakokemukseen ja laadukkaaseen, palvelevaan viestintään myös suorahaussa.

Vuokratyö ja inhouse-palvelu

Henkilövuokraus ja inhouse-palvelussa saatte ammattilaisen työpanoksen tiimin tueksi esimerkiksi kun työkuorma on kasautunut, tarvitsette suorahaulla tuettua rekrytointia tai kaipaatte tukea ja sparrausta omaan prosessiin.

Miten voimme auttaa sinua?

Voit varata maksuttoman sparrailun kanssamme. Kerromme mielellämme, mikä olisi meidän tapamme auttaa juuri teidän yritystänne.

Kaipaatko apua rekrytoinneissa?

Jätäthän yhteistietosi lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttää viimeistään kahden arkipäivän sisällä.