Rekrytointipalvelu

Rekrytointipalvelumme on vaivaton ja nopea väylä löytää uusi osaaja organisaatioon ja kasvattaa ymmärrystäsi koko osaajakohderyhmästä ja markkinasta.

Rekrytointipalvelu on nopea ja vaivaton tapa hankkia uusia osaajia

Tarjoamme enemmän kuin perinteisen rekrytointipalvelun niille yrityksille, jotka haluavat tehostaa rekrytointia, luoda parempaa hakijakokemusta ja kasvattaa työnantajatunnettuutta. Työnantajakuvalähtöisessä rekrytoinnissa jokainen yksittäinenkin hakuprosessi vahvistaa rekrytoivan yrityksen ymmärrystä houkuttelu- ja kilpailutekijöistään työmarkkinoilla sekä luo pohjan työnantajatunnettuuden kehittämiseen. Kaikki rekrytoijamme ovat koulutettuja myös arvioimaan sekä kompetenssiosaamista, pehmeitä taitoja (soft skills) ja kulttuurista yhteensopivuutta.

Rekrytointipalvelumme sisältää:

 • Osaajaprofiilin määrittämisen ja rekrytointisuunnitelman rakentamisen
 • Kohderyhmien määrittämisen ja tarvittaessa research-työn
 • Kohdennetun rekrytointikampanjan toteutuksen, optimoinnin ja analytiikan joko yrityksesi tai Choicen markkinointikanavissa sekä valituissa medioissa.
 • Osaajien arviointi- ja valintaprosessin hakijoiden screenauksesta henkilökohtaisiin haastatteluihin, hakijoiden esittelyyn sekä valinnassa tukemiseen.
 • Hakijaviestinnän sekä hakijakokemuksen kartoittamisen.
 • Tuen, ohjauksen sekä sparrauksen EB- ja rekrytointiasiantuntijaltamme prosessin ajan.

Työnantajakuvalähtöisen rekrytointipalvelun hyödyt

1. Kohderyhmän tuntemus ja tavoittaminen paranee

Liittyipä tarpeesi yksittäiseen rekrytointiin tai laajemman osaaja- ja rekrytointistrategian suunnitteluun ja toteutuksen, niin EB-, rekrytointi- ja markkinointitiimimme asiantuntijat auttavat osaajakohderyhmien tunnistamisessa ja kuvaamisessa, tavoittamisessa ja vaikuttavan sisällön sekä kampanjoinnin luomisessa.

2. Saat aina enemmän kuin pelkän henkilön työhön

Emme vain etsi ja löydä tekijää yksittäiseen tarpeeseen, vaan saat meiltä aina enemmän. Palveluumme sisältyy tehtäväkohtaisten houkuttelutekijöiden selvittäminen ja analyysi ennakkokyselyllä. Lisäksi saat tukea perehdytykseen ja sitouttamiseen jo rekrytointiprosessin aikana. Autamme myös mahdollisimman hyvän alun varmistamisessa uudelle työntekijälle. 

3. Ajansäästöä ja rekrytointiriskien pienentäminen

Koulutetut rekrytointi- ja Employer Branding -tiimimme suunnittelevat haku- ja houkutteluprosessin niin, että löydämme oikeat osaajat ja tavoitamme heidät digitaalisen markkinoinnin ja median avulla tehokkaasti. Datavetoinen ja työnantajakuvalähtöinen rekrytointi on leipälajimme ja tunnemme niin Googlen, LinkedInin, Facebookin ja Instagram-mainonnan sekä ohjelmallisen ostamisen. 

4. Keskittäminen ja partneruus tuo kustannustehokkuutta

Yksittäinenkin työnantajakuvalähtöisesti toteutettu rekrytointi on sekä sisällön että hinnoittelun näkökulmasta kilpailukykyinen verrattuna perinteiseen rekrytointipalveluun. Mitä enemmän rekrytoit kauttamme, sitä alhaisemmaksi rekrytoinnin yksikkökustannus muodostuu ja sitä nopeampi on rekrytoinnin läpimenoaika, sillä Employer Branding -työ kulkee jatkuvasti rinnalla. Tuemme myös sinua ja osaajaa tuoreessa työsuhteessa!

Työnantajakuvalähtöisen rekrytointipalvelun vastuut ja roolit

CHOICE

 • Osaajaprofiilin määrittely ja työpaikkailmoituksen ja kampanjan julkaiseminen sekä kohdennetut etsintätoimenpiteet
 • Asiakkaan tukeminen omien tarpeiden ja toiveiden kiteyttämisessä
 • Esikarsinnat ja hakijaprosessin hoitaminen
 • Laadukas hakijaviestintä
 • Valittujen informointi ja ei-valittujen viestit ja palaute 
 • Palaute- ja sitouttamiskysely hakuun osallistuneille

ASIAKAS

 • Rekrytointi perustuu osaajaprofiilin ja hakijaprofiilin tunnistamiseen – autamme määrittelemään tarpeet
 • Esikarsittuihin hakijaehdokkaiden esittelyihin tutustuminen
 • Rekrytointimarkkinointikampanjoiden sisältöjen ja luovan idean hyväksyminen (mikäli sisältyy palveluun) 
 • Lopullisen valinnan ja työsopimuksen tekeminen 
 • Palaute- ja sitouttamiskyselyyn vastaaminen asiakkaan näkökulmasta 

Olisiko henkilöstövuokraus sopivampi ratkaisu?

Mikäli et halua tai voi rekrytoida osaajaa omille palkkalistoillesi, on vaihtoehtosi toimihenkilön henkilöstövuokraus. Henkilöstöpalvelumme on vaivaton ja riskitön tapa palkata uusi osaaja esimerkiksi koronaepidemian synnyttämän epävarmuuden jatkuessa tai sitä seuraavan nopeamman kasvun kaudelle. Laajan osaajaverkostomme ansiosta, saatte uuden ammattilaisen nopeasti ja juuri siksi aikaa kuin tarve.

Voimmeko olla avuksi? 

Pyydä näkemys tai tee tarjouskysely, mikäli kiinnostuit yhteistyöstä tai haluat tietää tarkemmin modernista henkilöstövuokrauspalvelusta! Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun.