Rekrytointi­koulutukset

Rekrytointikoulutukset eri tilanteisiin! 

Työnantaja-työnhakijamarkkinat ovat muuttuneet pysyvästi. Kilpailu osaajista kiihtyy entisestään ja sitä myötä myös rekrytoinnin on ollut välttämätöntä kehittyä. Moderni rekrytointi ymmärtää hakijakokemuksen merkityksen ja tukee liiketoiminnan tarpeita. Autamme teitä muotoilemaan kilpailuetua tarjoavan rekrytointiprosessin ja lisäämään rekrytointiin liittyvää ymmärrystä organisaationne sisällä.

Tutustu valmennuksiin

Koulutus antaa eväitä laadukkaan ja päätöksentekoa tukevan rekrytointihaastattelun rakentamiseen. Koulutuksessa käsitellään erilaisia haastattelutyökaluja sekä metodeja videohaastattelusta intensiivihaastatteluun ja tarkastellaan erilaisten henkilötyyppien käyttäytymistä haastattelutilanteessa. Saat varmuutta työhaastattelujen läpiviemiseen sekä oman organisaation työnantajamielikuvan rakentamiseen rekrytointitilanteessa. Koulutus tuottaa konkreettista ja nopeasti käyttöön otettavaa tietoa ammattimaisen ja onnistuneen rekrytointihaastattelun läpiviemisestä huomioiden rekrytointiprosessin kokonaisuus. Kokenut kouluttaja opastaa, miten haastattelutilanteesta saadaan päätöksenteon kannalta tärkeää tietoa ja millä perusteilla työnhakija valitaan tai jätetään valitsematta. Samalla käydään läpi haastattelutilanteissa usein vastaan tulevia kompastuskiviä ja miten niitä voidaan välttää.

Kesto: puoli päivää tai koko päivä

Kysy lisää tai pyydä tarjous »

Koulutus antaa eväitä hyvän hakijakokemuksen rakentamiseen sekä laadukkaan ja päätöksentekoa helpottavan rekrytoinnin toteuttamiseen. Koulutuksessa käsitellään onnistuneen rekrytoinnin perusedellytykset, rekrytointiprosessin eri vaiheissa huomioitavat seikat, sekä mitä saa kysyä ja mitä tulee varoa. Koulutuksen jälkeen tunnistat myös rekrytointeihin liittyvät sudenkuopat sekä osaat toteuttaa työhaastattelun, joka tuottaa arvokasta tietoa valintapäätöksen
tueksi. Koulutus tuottaa konkreettista ja nopeasti käyttöön otettavaa tietoa ammattimaisen ja onnistuneen rekrytointihaastattelun läpiviemisestä huomioiden rekrytointiprosessin kokonaisuus. Osallistujat saavat varmuutta rekrytointien läpivientiin ja valintapäätöksen tekemiseen.

Kesto: Koko päivän koulutus

Kysy lisää tai pyydä tarjous »

Onko jokin näistä aiheista yrityksellesi ajankohtainen? Jätä yhteystietosi tästä.  

Kiinnostuitko yhteistyöstä Choicen kanssa? Näetkö synergiaa Choicen kanssa? Oletko kiinnostunut kuulemaan toiminnastamme lisää? Jätäthän yhteystietosi lomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään kahden arkipäivän sisällä.