Rekrytointi­koulutukset

Rekrytointikoulutus sopii moniin tilanteisiin! 

Työnantaja- ja työnhakijamarkkinat ovat muuttuneet pysyvästi. Kilpailu osaajista kiihtyy entisestään ja sitä myötä myös rekrytoinnin on ollut välttämätöntä kehittyä. Moderni rekrytointitiimi ymmärtää hakijakokemuksen merkityksen ja tukee liiketoiminnan tarpeita. Autamme teitä muotoilemaan kilpailuetua tarjoavan rekrytointiprosessin ja lisäämään rekrytointiin liittyvää ymmärrystä organisaationne sisällä kouluttamalla ja valmentamalla henkilökuntaanne kohtaamaan osaajat niin kasvokkain kuin verkossa ja haku- ja valintaprosessin kaikissa vaiheissa. Rekrytointikoulutus ovat tehokas tapa yhdenmukaistaa organisaation rekrytointi- ja suorahakukäytäntöjä sekä päivittää esihenkilöiden ja HR-tiimien osaamista.

Kaikki koulutuksemme ovat hyvin konkreettisia. Käymme läpi työelämän oikeita esimerkkejä, jotka sopivat toimialalle ja ovat peilattu henkilöstötarpeisiin. Koulutuksen anti ei jää koulutuksen luomaksi hetken innostukseksi vaan lopputulos jalkautuu aidosti arkeen materiaalien ja follow-uppiun avulla.

Rekrytointikoulutuksella tuetaan aina myös työnantajakuvan kehitystä!

Kaikki rekrytointikoulutuksemme tukevat työnantajakuvan rakentumista, sillä vuorovaikutus houkuttelu-, haku- ja valintaprosessin eri vaiheissa on pitkälti ihmissuhdetyötä, jota tehdään organisaatioissa monitahoisesti. Kaikki koulutuksemme ovat modulaarisia ja koulutussisältöjä voidaan muotoille eri rooleille ja henkilöstöryhmille sopivaksi.Rekrytointikoulutus auttaa kehittämään rekrytointia, huomioimaan työnantajakuvan ja erottamaan kilpailijoista.

Rekrytointikoulutus on hankittavissa joko yksi kerrallaan täsmätarpeeseen tai varaamalla kerralla koko koulutus- ja valmennussarjan, mikä huomioidaan myös hinnoittelussa.

Koulutuksemme ovat vuorovaikutteisia ja dialogisia tapahtumia, joissa tutkittu tieto ja teoria tuodaan mahdollisimman lähelle käytäntöä etenkin osallistavien harjoitusten, skenaariomallien ja pienryhmäryhmätyöskentelyn keinoin.

Koulutus on konkreettinen ensimmäinen askel aiheeseen liittyvän ymmärryksen kasvattamiseen sekä oman tiimin ja organisaation kollegoiden ymmärryksen laajentamiseen. Rekrytointikoulutusta voidaan täydentää esimerkiksi laajemmalla esiselvityksellä halutusta aiheesta (hakijakokemus, hakijaviestintä, työnantajalähettiläsohjelmat, traineeohjelmat, digitaalinen hakijapolku tms) tai kevyellä suunnitelmalla aihealueen nykytilasta, kehityspoluista tai haasteista.

Asiakkaidemme palautteita koulutuksista

Choicella on taidokkaita kouluttajia, jotka nostavat esimerkit käytännön työelämästä!

Innostava, rauhallinen ja käytännönläheinen – nämä kuvaavat hyvin kouluttajaamme.

Aloitimme ajoissa, lopetimme ajoissa ja pysyimme aiheessa, mutta tilaa jäi hyvin spontaanille keskustelulle! Kaikki kysymykset myös käsiteltiin.

Erityisen syvälliset koulutusmateriaalit ja laadukkaat esimerkit tekivät koulutuspäivästä hyvän kokemuksen.

Innostuin niin paljon koulutuksesta, että päätin heti aloittaa meidän hakijaviestinnän laajemman kehitysprojektin.

Tutustu rekrytointikoulutuksiimme

Miten luoda houkutteleva ja kiinnostava rekrytointi-ilmoitus työnantajakuvaa rakentaen.

Koulutuksen avulla ymmärrät kohderyhmäymmärryksen merkityksen rekrytointiviestinnässä. Osaat tunnistaa organisaation houkuttelutekijät ja pystyt luomaan mielenkiintoisia rekrytointi-ilmoituksia hyödyntäen kohderyhmäymmärrystä sekä houkuttelutekijöitä viestinnässäsi.

Kesto: 1,5 – 2 h

Kysy lisää tai pyydä tarjous »

Hakijakokemuksen tärkeys ja nykyaikaisen haastattelun kulmakivet

Koulutuksen avulla ymmärrät mihin hakijakokemus vaikuttaa. Tunnistat hakijakokemuksen hyödyt organisaatiolle sekä rekrytoivalle esihenkilölle. Luot mieleenpainuvia haastatteluita sekä onnistuneita hakijakokemuksia. Annat kandidaatille mahdollisuuden sanoittaa vahvuuksiaan laajemmin ja tuoda itsestään parhaansa esiin. Jatkat haastatteluissa työnantajamielikuvan rakentamista systemaattisesti.

Kesto: 1,5 – 2 h

Kysy lisää tai pyydä tarjous »

Koulutuksen avulla tunnistat LinkedInin potentiaalin ja hyödyt työnantajakuvan rakentamisessa. Kynnyksesi aloittaa aktivoituminen madaltuu. Tunnistat oman tavoitetasosi ja pystyt asettamaan itsellesi tavoitteita viestintään. Kirkastat itsellesi parhaat käytännöt keskustelun synnyttämiseen. Hahmotat minkälainen sisältö toimii LinkedInissä  ja rohkaistut tekemään Linkkaria omalla tavallasi.

Kesto: 1,5 – 2 h

Kysy lisää tai pyydä tarjous »

Koulutus antaa eväitä laadukkaan ja päätöksentekoa tukevan rekrytointihaastattelun rakentamiseen. Koulutuksessa käsitellään erilaisia haastattelutyökaluja sekä metodeja videohaastattelusta intensiivihaastatteluun ja tarkastellaan erilaisten henkilötyyppien käyttäytymistä haastattelutilanteessa. Saat varmuutta työhaastattelujen läpiviemiseen sekä oman organisaation työnantajamielikuvan rakentamiseen rekrytointitilanteessa. Koulutus tuottaa konkreettista ja nopeasti käyttöön otettavaa tietoa ammattimaisen ja onnistuneen rekrytointihaastattelun läpiviemisestä huomioiden rekrytointiprosessin kokonaisuus. Kokenut kouluttaja opastaa, miten haastattelutilanteesta saadaan päätöksenteon kannalta tärkeää tietoa ja millä perusteilla työnhakija valitaan tai jätetään valitsematta. Samalla käydään läpi haastattelutilanteissa usein vastaan tulevia kompastuskiviä ja miten niitä voidaan välttää.

Kesto: puoli päivää tai koko päivä

Kysy lisää tai pyydä tarjous »

Onko jokin näistä aiheista yrityksellesi ajankohtainen? Jätä yhteystietosi tästä.  

Kiinnostuitko yhteistyöstä Choicen kanssa? Näetkö synergiaa Choicen kanssa? Oletko kiinnostunut kuulemaan toiminnastamme lisää? Jätäthän yhteystietosi lomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään kahden arkipäivän sisällä.