Rekrytointimarkkinointi

Taktisen rekrytointimarkkinoinnin avulla saat houkuteltua myös passiiviset työnhakijat tutustumaan avoimeen tehtävääsi ja mukaan rekrytointiprosessiin. Me autamme sinua niin toimenpiteiden suunnittelussa kuin toteutuksessakin.

Taktinen rekrytointimarkkinointi auttaa tukemaan lyhyen aikavälin akuuteissa rekrytointitarpeissa

Työnhakuportaalit ovat edelleen hyvä tapa tavoittaa aktiivisesti työnhaussa olevia työntekijöitä, mutta yhä useammin pelkästään aktiivisesti työnhaussa olevien tavoittaminen ei riitä. Taktisen rekrytointimarkkinoinnin avulla autamme teitä saamaan lisää potentiaalisia hakijoita yksittäisiin avoimiin työpaikkoihin aktivoimalla aktiivisten hakijoiden lisäksi myös passiivisesti työnhaussa olevia henkilöitä. Suunnittelemme ja toteutamme markkinoinnin aina kohderyhmien määrittelystä ja kanavavalinnoista kohderyhmälle sopivien mainoskuvien- ja tekstien tuottamiseen, kampanjointiin, optimointiin sekä raportointiin asti. Tuemme mielellämme myös houkuttelevan työpaikkailmoituksen kirjoittamisessa.

Mitä on rekrytointimarkkinointi ja miksi se on tärkeää? 

Rekrytointimarkkinointi auttaa tukemaan lyhyen aikavälin akuuteissa rekrytointitarpeissa lisäämällä avointen työpaikkojen näkyvyyttä tavoitellun osaajaryhmän keskuudessa. Sopivan osaajan löytymiseksi rekrytointimarkkinoinnin tulisi olla hakijalähtöistä, houkuttelevaa, huomiota herättävää sekä järkevästi kohdennettua. Lopulliseen onnistumiseen vaikuttavat myös houkutteleva työpaikkailmoitus sekä hakijaystävällinen hakuprosessi. 

Me Choicella teemme lähtökohtaisesti sekä työnantajakuva- että rekrytointimarkkinoinnin teidän omissa kanavissa, jotta kaikki tekeminen tukee oman työnantajakuvanne kehittymistä, eikä rekrytointia tekevän kumppaninne. Lisäksi saatte läpinäkyvyyden sekä datan itsellenne.

Millaisia rekrytointimarkkinointipalveluita tarjoamme?

Me Choicella tarjoamme monipuolisia palveluita taktiseen rekrytointimarkkinointiin. Palvelumme voit hankkia joko projektina tai jatkuvana kuukausipalveluna, joka skaalautuu tarpeidesi mukaan. Suurimman hyödyn saat, kun kehitämme sekä rekrytointi- että työnantajakuvaprosesseja, markkinointia, sisältöjä ja työkaluja samanaikaisesti.

Sisältöjen suunnittelu ja toteutus

Suunnittelemme kampanjan sisällöt, materiaalit ja kanavat huolella sekä yksilöllisesti, siten että ne tukevat yrityksesi tarpeita ja tavoitteita. Pyrimme toteuttamaan rekrytointimarkkinoinnin teidän omissa kanavissa sekä käyttämään yrityksesi työntekijöiden kasvoja mainoksissa, mikä tuo viestille uskottavuutta ja aitoutta. 

Rekrytointimarkkinoinnin toteutus

Teemme teknisen toteutuksen ja käynnistämme mainonnan valituissa kanavissa. Seuraamme tuloksia jatkuvasti ja optimoimme kampanjoita tulosten pohjalta. Yleisimpiä optimointitoimenpiteitämme ovat mainosversioiden testaus, mainostekstien ja kuvien muokkaus, kanavavalintojen ja budjetin muutokset sekä ilmoituksen päivitys. 

Datan ja analysoinnin tuki

Mainontamme johtopäätökset perustuvat aina dataan ja hyödynnämme dataa myös optimointitoimenpiteitä tehdessä. Seuraamme aktiivisesti analytiikan kehitystä ja vertaamme tuloksia edellisiin ajanjaksoihin. Keräämme kaiken oleellisen datan ja analysoimme markkinoinnin tuloksia, joiden pohjalta teemme johtopäätöksiä ja jatkotoimenpiteitä. Yrityksesi saa aina datan ja johtopäätökset itselleen. Autamme tarvittaessa myös analytiikan pystyttämisessä ja tunnuslukujen määrittelyssä. 

 Työnantajamielikuvan kehittäminen

Työnantajakuvan kehittämisen tavoitteena on lisätä yrityksenne tunnettuutta ja houkuttelevuutta teille tärkeiden osaajien keskuudessa. Autamme teitä työnantajakuvan kehittämiseen liittyvissä toimenpiteissä nykytilan kartoituksesta konkreettisten osaajakohderyhmien, viestien ja toimenpiteiden suunnitteluun sekä aina toteutukseen asti.

Tarvitsetko apua rekrytointimarkkinointiin? 

Jätäthän yhteistietosi lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttää viimeistään kahden arkipäivän sisällä. 

Lue lisää rekrytointimarkkinoinnista