Työnantajakuva ja rekrytointi­markkinointi

Vahva ja tunnettu työnantajabrändi sekä taktinen rekrytointimarkkinointi auttavat houkuttelemaan parhaat osaajat tiimiisi myös kiristyneessä kilpailutilanteessa. Olipa tarpeesi sitten taktinen tai strateginen, meiltä löytyy työvälineet ja osaajat avuksesi.

Millaisia työnantajakuva- ja rekrytointimarkkinointi­palveluita tarjoamme?

Me Choicella tarjoamme palveluita aina strategisesta työnantajakuvan kehittämisestä taktiseen rekrytointimarkkinointiin. Palvelumme voit hankkia joko projektina tai jatkuvana kuukausipalveluna (EB as a service), joka skaalautuu tarpeidesi mukaan. Suurimman hyödyn saat, kun kehitämme sekä rekrytointi- että työnantajakuvaprosesseja, markkinointia, sisältöjä ja työkaluja samanaikaisesti.

Työnantajakuvan eli työnantajabrändin kehittäminen

Autamme teitä työnantajakuvan kehittämiseen liittyvissä toimenpiteissä nykytilan kartoituksesta konkreettisten osaajakohderyhmien, viestien ja toimenpiteiden suunnitteluun sekä aina toteutukseen asti. Työnantajakuvan kehittämisen tavoitteena on lisätä yrityksenne tunnettuutta ja houkuttelevuutta teille tärkeiden osaajien keskuudessa. Yrityksenne aidoista houkuttelutekijöistä kumpuava työnantajakuva tehostaa rekrytointeja, sitouttaa nykyistä henkilöstöänne ja tukee koko liiketoimintaanne.

Taktinen rekrytointimarkkinointi

Strategisen työnantajakuvan kehittämisen lisäksi autamme teitä saamaan lisää potentiaalisia hakijoita yksittäisiin avoimiin työpaikkoihin rekrytointimarkkinoinnin keinoin. Suunnittelemme ja toteutamme markkinoinnin aina kohderyhmien määrittelystä ja kanavavalinnoista kohderyhmälle sopivien mainoskuvien- ja tekstien tuottamiseen, kampanjointiin, optimointiin sekä raportointiin asti. Tuemme mielellämme myös houkuttelevan työpaikkailmoituksen kirjoittamisessa. Suosittelemme aina mainonnan toteuttamista omissa kanavissanne, jotta kaikki mainonta tukee parhaalla mahdollisella tavalla yrityksenne tunnettuuden kasvua työnantajana sekä työnantajakuvan kehittymistä.

Onko sinulla akuutti tarve potentiaalisten hakijoiden houkutteluun? Ota yhteyttä, niin etsitään sopiva ratkaisu!

Täydentävät palvelumme

Video ja kuvatuotanto

Video on erinomainen keino luoda läpinäkyvyyttä yrityksenne arkeen, toimialaan ja ihmisiin. Toteutamme monipuolisia kokonaisuuksia aina kevyistä ratkaisuista suurempiin tuotantoihin. Suunnittelemme, käsikirjoitamme, ja toteutamme projektit niin, että kameran eteen hyppääminen on teille mahdollisimman helppoa ja hauskaa.

Urasivut

Urasivut ovat rekrytointimarkkinoinnin kotipesä. Toimivat sivut puhuttelevat kävijää ja tarjoavat oikealle osaajalle samaistumisen mahdollisuuksia. Viestisi on uskottavampi, jos sitä kertovat organisaationne työntekijät itse. Ota tavoitteeksesi jättää jokaiselle urasivullanne vierailleelle positiivinen muistijälki. Autamme teitä suunnittelussa tai toteutamme urasivut teille avaimet käteen -periaatteella.

Sisällöntuotanto

Onko teillä paljon kerrottavaa yrityksenne ihmisistä, mutta resurssit ja aika puuttuvat? Systemaattinen sisältöjen tuottaminen luo pohjan yrityksenne tunnettuuden kasvattamiselle. Toteutamme teille uratarinat, artikkelit, oppaat ja kulttuurikirjat haastattelemalla henkilöstöänne teille sopivien aiheiden ympärillä. Tarjoamme sisällöntuotantoa niin yksittäisinä toteutuksina kuin jatkuvana palveluna.

Workshopit ja valmennukset

Suosimme osallistavia menetelmiä, jotta saamme kaikki yrityksenne ihmiset mukaan muutosmatkalle. Workshopeissa ja niiden välissä tapahtuvassa työstössä luodaan pohja ja konkreettinen kehityssuunnitelma yhteiselle tekemiselle. Voimme auttaa teitä mm. kilpailu-ja houkuttelutekijöiden määrittämisessä sekä työnantajakuvan kehittämiseen liittyvän ymmärryksen lisäämisessä.

Tarvitsetko apua rekrytointiin tai työnantajakuvan kehittämiseen? 

Jätäthän yhteistietosi lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttää viimeistään kahden arkipäivän sisällä.