Työyhteisövalmennukset

Ihmisten ymmärtäessä toistensa toiminta- ja vuorovaikutustyylit, sujuu yhteistyö helpommin ja ristiriitojen määrä vähenee.

Työyhteisövalmennukset ja -koulutukset eri tilanteisiin!

Suosimme osallistavia menetelmiä, jotta saamme ihmiset mukaan muutosmatkalle. Workshopeissa ja niiden välissä tapahtuvassa työstössä luodaan pohja ja konkreettinen kehityssuunnitelma yhteiselle tekemiselle. Muutosmatkan onnistuminen vaatii vahvaa viestinnällistä osaamista, josta meillä pitkä kokemus.

Tutustu valmennuksiin

Haluaisitko vauhdittaa uuden tiimin hitsautumista yhteen ja tehokkaan työn käynnistymistä? Toimiva tiimi perustuu luottamukseen ja luottamus syntyy pikkuhiljaa ihmisten tutustuessa toisiinsa. Usein tutustumisvaiheessa käydään läpi eri ihmisten osaamiset ja tehtäväkuvat. On todettu, että ihmisten ymmärtäessä toistensa toiminta- ja vuorovaikutustyylit, sujuu yhteistyö helpommin ja ristiriitojen määrä vähenee. Osana valmennusta osallistujat tekevät henkilökohtaisen EASI-käyttäytymis- ja vuorovaikutuskartoituksen, jonka avulla tarkastellaan tiimin jäsenten vahvuuksia ja eroja esimerkiksi ongelmanratkaisussa ja kommunikoinnissa.

Kesto: puoli päivää

Ota yhteyttä »

Hyvin toimivassa tiimissäkin voi olla hyötyä yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen vaikuttavista tekijöistä: miten ihmiset toimivat työssä, tekevät päätöksiä, lähestyvät ongelmia ja viestivät toisilleen. Tiimi, jonka jäsenillä on erilaisia käyttäytymis- ja vuorovaikutustyylejä, voi olla hyvin innovatiivinen ja dynaaminen ongelmanratkaisussa, mutta se edellyttää että tiimissä ymmärretään ja arvostetaan erilaista käyttäytymistä ja osataan nähdä tiimikaverit vahvuuksiensa kautta. Osana valmennusta osallistujat tekevät henkilökohtaisen EASI-käyttäytymis- ja vuorovaikutuskartoituksen, jonka avulla tarkastellaan tiimin nykyistä yhteistyötä ja pohditaan yhteistyön kehittämiseen vaikuttavia tekijöitä.

Kesto: puoli päivää

Ota yhteyttä »

Koulutus antaa eväitä ja ideoita toimivampaan tiimityöhön tilanteessa, jossa tiimin jäsenet istuvat useammalla paikkakunnalla ja yhteistyötä tehdään pääasiallisesti digitaalisten kanavien kautta. Koulutuksessa avataan etäisyyden vaikutusta tiimi toimintaan sekä käydään läpi käytännönläheisten esimerkkien kautta ratkaisuehdotuksia, menetelmiä ja välineitä, joilla yhteistyötä voidaan parantaa.

Kesto: puoli päivää / koko päivä

Ota yhteyttä »

Tiedätkö, mitkä ovat omat vahvuutesi työyhteisössä? Entä minkälainen työ sinua motivoi? Valmennuksessa tarkastellaan EASI-käyttäytymis- ja motivaatiokartoituksen avulla, millaisia asioita sinun kannattaa omassa käyttäytymisessäsi vaalia, millaiset asiat saattavat jarruttaa asioiden edistymistä, tai miksi yhteistyö ei suju kitkatta. Valmennuksen tavoitteena on lisätä itsetuntemusta sekä vahvistaa ammatillista identiteettiä tunnistamalla vahvuudet ja motivaation lähteet.

Kesto: puoli päivää

Ota yhteyttä »

Oman ammatillisen identiteetin ja itselle tärkeiden asioiden tunnistaminen työssä on hyödyllistä aika ajoin oman työuran aikana. EASI-käyttäytymis- ja motivaatiokartoituksen avulla voit tunnistaa omat vahvuutesi työssä sekä löytää itsellesi sopivamman työn tai toimialan tarkastelemalla minkälainen työ ja työympäristö sinua motivoi. Ryhmävalmennuksessa tarkastellaan omaa uraa ja omaa tilannetta, mutta yhdessä keskustellen. Yhteiset keskustelut antavat uutta näkökulmaa.

Kesto: puoli päivää

Ota yhteyttä »

Oman ammatillisen identiteetin ja itselle tärkeiden asioiden tunnistaminen työssä on hyödyllistä aika ajoin oman työuran aikana. EASI-käyttäytymis- ja motivaatiokartoituksen avulla voit tunnistaa omat vahvuutesi työssä sekä löytää itsellesi sopivamman työn tai toimialan tarkastelemalla minkälainen työ ja työympäristö sinua motivoi. Henkilökohtaisessa valmennuksessa voit tarkastella omaa uraa ja tilannetta yhdessä valmentajan kanssa.

Kesto: (1,5 – 2 tuntia)

Ota yhteyttä »

Työelämää vaivaa jatkuva kiire, muutos ja keskeytykset. Digitaalisuuden lisääntyessä olemme totuttaneet aivomme keskeytyksiin ja häiriöihin – keskittymättömyydestä on tullut tapa. On tutkittu, että keskittynyt työskentely on aivojen kannalta tärkeää. Todellinen tehokkuus syntyy muusta kuin jatkuvasta suorittamisesta tai pitkän tehtävälistan purkamisesta. Koulutus antaa osallistujille vinkit aivoystävällisempään työskentelyyn sekä työkaluja fokuksen säilyttämiseen sekä priorisointiin. Tutustumme erilaisiin tapoihin rytmittää työtä ja käsittelemme työpäivän rakentamista siten, että sinulla on päivän jälkeenkin energiaa mielekkääseen vapaa-aikaan.

Kesto: puoli päivää / koko päivä

Ota yhteyttä »

Onko jokin näistä aiheista yrityksellesi ajankohtainen? Jätä yhteystietosi tästä.  

Kiinnostuitko yhteistyöstä Choicen kanssa? Näetkö synergiaa Choicen kanssa? Oletko kiinnostunut kuulemaan toiminnastamme lisää? Jätäthän yhteystietosi lomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään kahden arkipäivän sisällä.