Rekrytointipalvelu

Rekrytointipalvelu rakentaa myös työnantajakuvaa, olipa kyse yksittäisestä hakuprosessista tai laajemmasta kokonaisuudesta. Työnantajakuvalähtöinen rekrytointipalvelumme alkaa osaajaprofiilin ja rekrytointisuunnitelman tekemisestä, johon yhdistyy houkuttelu- ja kilpailutekijöiden kartoitus sekä ajankohtaista työmarkkinatietoa juuri teidän toimialalta. Kaikki tähtää onnistuneeseen rekrytointiin ja huomioi työnantajatunnettuuden parantamisen. Sparraamme teitä koko prosessin ajan!

 

Rekrytointipalvelu on nopea ja vaivaton tapa hankkia uusia osaajia!

 

Tarjoamme enemmän kuin perinteisen rekrytointipalvelun niille yrityksille ja ammattilaisille, jotka haluavat tehostaa rekrytointiprosessejaan, luoda parempaa hakijakokemusta ja kasvattaa työnantajatunnettuutta. Työnantajakuvalähtöisessä rekrytoinnissa jokainen yksittäinenkin hakuprosessi vahvistaa rekrytoivan yrityksen ymmärrystä houkuttelu- ja kilpailutekijöistään työmarkkinoilla sekä luo pohjan työnantajatunnettuuden kehittämiseen. Kaikki rekrytoijamme ovat koulutettuja myös arvioimaan sekä kompetenssiosaamista, pehmeitä taitoja (soft skills) ja kulttuurista yhteensopivuutta.

 • Osaajien valintaprosessin sisältäen hakijoiden läpikäynnin, puhelinhaastattelun, henkilökohtaiset haastattelut sekä hakijoiden esittelyn ja valinnan tuen sekä prosessin aikaisen sparrauksen.

Rekrytointipalvelumme sisältää:

 

 • Osaajaprofiilin määrittämisen ja rekrytointisuunnitelman rakentamisen
 • Kilpailuetujen ja houkuttelutekijöiden kartoittamisen ja kuvaamisen 
 • Puhuttelutyyliin sopivan sisällön tuottamisen ilmoitukseen ja markkinointikampanjaan
 • Kohderyhmien määrittämisen ja tarvittaessa research-työn
 • Rekrytointikampanjan julkaisun, toteutuksen ja analytiikan joko yrityksesi tai Choicen markkinointikanavissa sekä valituissa medioissa.
 • Choicen omien verkostojen hyödyntämisen
 • Osaajien arviointi- ja valintaprosessin sisältäen hakijoiden läpikäynnin, puhelinhaastattelun, henkilökohtaiset haastattelut sekä hakijoiden esittelyn ja valinnan tuen ja prosessin aikaisen sparrauksen.
 • Hakijaviestinnän sekä hakijakokemuksen kartoittamisen
 • Tuen, ohjauksen sekä sparrauksen EB- ja rekrytointiasiantuntijaltamme prosessin ajan

Työnantajakuvalähtöisen rekrytointipalvelun hyödyt

1. Kohderyhmän tuntemus ja tavoittaminen paranee

Liittyipä tarpeesi erilliseen rekrytointitoimeksiantoon tai laajemman osaaja- ja rekrytointistrategian suunnitteluun ja toteutuksen, niin EB-, rekrytointi- ja markkinointitiimimme asiantuntijat auttavat osaajakohderyhmien tunnistamisessa ja kuvaamisessa, tavoittamisessa ja vaikuttavan sisällön ja kampanjoinnin luomisessa.

2. Saat aina enemmän kuin pelkän henkilön työhön

Emme vain etsi ja löydä vain tekijää yksittäiseen tarpeeseen, vaan saat meiltä aina enemmän. Palveluumme sisältyy yrityksen, liiketoiminnan tai tiimin kilpailuetujen ja houkuttelutekijöiden selvittäminen ja analyysi ennakkokyselyllä. Lisäksi saat tukea perehdytykseen ja sitouttamiseen jo rekrytointiprosessin aikana. Autamme myös uuden työntekijän mahdollisimman hyvän alun varmistamisessa. 

3. Ajansäästöä ja rekrytointiriskien pienentäminen

Koulutetut rekrytoija- ja EB-tiimimme suunnittelevat haku- ja houkutteluprosessin niin, että löydämme oikeat osaajat ja toivoitamme heidät digitaalisen markkinoinnin ja median avulla tehokkaasti. Datavetoinen ja työnantajakuvalähtöinen rekrytointi on leipälajimme ja tunnemme niin Googlen, Facebookin ja Instagra-mainonnan sekä ohjelmallisen ostamisen. 

4. Keskittäminen tuo kustannustehokkuutta

Yksittäinenkin työnantajakuvalähtöisesti toteutettu rekrytointi on sekä sisällön että hinnoittelun näkökulmasta kilpailukykyinen verrattuna perinteiseen rekrytointipalveluun. Mikä enemmän rekrytoit kauttamme, sitä alhaisemmaksi rekrytoinnin yksikkökustannus muodostuu ja sitä nopeampi on rekrytoinnin läpimenoaika, sillä EB-työ kulkee jatkuvasti rinnalla. Tuemme myös sinua ja osaajaa tuoreessa työsuhteessa!

Työnantajakuvalähtöisen rekrytointipalvelun vastuut ja roolit

CHOICE

 • Osaajaprofiilin määrittely ja työpaikkailmoituksen ja kampanjan julkaiseminen sekä kohdennetut etsintätoimenpiteet
 • Asiakkaan tukeminen omien tarpeiden ja toiveiden kiteyttämisessä
 • Esikarsinnat ja hakijaprosessin hoitaminen
 • Laadukas hakijaviestintä
 • Valittujen informointi ja ei-valittujen viestit ja palaute 
 • Palaute- ja sitouttamiskysely hakuun osallistuneille

 

ASIAKAS

 • Rekrytointi perustuu osaajaprofiilin ja hakijaprofiilin tunnistamiseen – autamme määrittelemään tarpeet
 • Esikarsittuihin hakijaehdokkaiden esittelyihin tutustuminen
 • Rekrytointimarkkinointikampanjoiden sisältöjen ja luovan idean hyväksyminen (mikäli sisältyy palveluun) 
 • Lopullisen valinnan ja työsopimuksen tekeminen 
 • Palaute- ja sitouttamiskyselyyn vastaaminen asiakkaan näkökulmasta 

Asiantuntijoidemme kommentteja rekrytointipalvelusta

Olin ollut rekrytointitehtävissä noin kuukauden, kun tein ensimmäisen rekrytointini. Tämän jälkeen vauhti on kiihtynyt ja olen työllistänyt  vuositasolla keskimäärin 120 ammattilaista eri toimialalle. Osaajamarkkinat ja rekrytoinnin trendit ovat tulleet todella tutuiksi. Se mikä yhdistää jokaista toimialaa, on laadukas hakijakokemus, mikä on minulle myös sydämen asian. 

Wilma Vilen

Rekrytointi- ja hakijakokemusasiantuntija, Choice HR

Olen toiminut rekrytointialalla vuosia ja nähnyt monenlaisia asiakkaita ja tarpeita. Ohjaan asiakkaitani aina ajattelemaan yksittäisen rekrytointiprosessin lisäksi kokonaisuutta ja huomioimaan myös tulevaisuuden tarpeet.  Olemmekin kehittäneet työnantajakuvalähtöisen rekrytoinnin mallin, joka huomioi hakijakokemuksen ja bränditunnettuuden jokaisessa rekrytointiprosessin vaiheessa. 

Matias Ketola

Rekrytointikonsultti ja EB-asiantuntija, Choice HR

Olisiko henkilöstövuokraus sopivampi ratkaisu?

Mikäli et halua tai voi rekrytoida osaajaa omille palkkalistoillesi, on vaihtoehtosi toimihenkilön henkilöstövuokraus. Henkilöstöpalvelumme on vaivaton ja riskitön tapa palkata uusi osaaja esimerkiksi koronaepidemian synnyttämän epävarmuuden jatkuessa tai sitä seuraavan nopeamman kasvun kaudelle. Laajan osaajaverkostomme ansiosta, saatte uuden ammattilaisen nopeasti ja juuri siksi aikaa kuin tarve.

Voimme olla avuksi? Pyydä näkemys tai tarjous. 

Kiinnostuitko yhteistyöstä tai haluatko ymmärtää enemmän työnantajakuvalähtöisestä rekrytoinnista? Jätäthän yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän sisällä. Akuuteissa osaajatarpeissa kannattaa soittaa suoraan ammattilaisimme. Yhteystiedot löydät täältä. 

Share This