Tulevaisuuden työelämä tehdään yhdessä.

Mikä on Choice?

Choice luo parempaa työelämää, jossa hyvinvointi ja tavoitteellisuus kulkevat käsi kädessä. Tuomme rohkeasti esiin tuoreita näkökulmia keskusteluun ja autamme asiakkaitamme tekemään uusia oivalluksia. Kehitymme myös itse ammattilaisina jatkuvasti.

Meillä jokaisella työntekijällä on vastuu ja vapaus onnistua. Haluamme olla yhteisö, johon kuulumisesta työntekijämme ovat joka päivä ylpeitä. Merkityksellinen työ ja empaattinen työyhteisö ovat avainasemassa menestyksessämme. 

Kulttuuri ja tapamme toimia

Me Choicella välitämme toisistamme. Jokainen voi olla työyhteisössämme oma itsensä, ja jokaiseen suhtaudutaan samalla kunnioituksella ja arvostuksella. Tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus ovat meille tärkeitä jokapäiväisessä työssämme. Työhömme suhtaudumme intohimoisella, iloisella ja reippaalla asenteella. Uskommekin, että yhdessä pystymme mihin vain!

Työskentelytapamme ovat ratkaisu- ja asiakaskeskeisiä. Etsimme jatkuvasti parempia tapoja kasvaa ja kehittyä. Meillä työntekijämme ovat vahvasti mukana kehittämässä organisaatiotamme sekä koko alaa seuraavalle tasolle. Meillä vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä. Asiantuntijamme muokkaavat itse työskentelytapansa itselleen sopiviksi, ja ammatilliselle kasvulle on jätetty runsaasti tilaa. 

Kasvu tuo mahdollisuuksia urakehitykseen

Haluamme, että asiantuntijamme voivat kehittyä haluamaansa suuntaan. Roolia ja työtehtäviä on mahdollista kehittää omien vahvuuksien ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Kasvumme ansiosta tulevaisuuden mahdollisuudet vain laajenevat ja meillä voi kasvaa rooliin, jota vielä ei välttämättä olekaan.

Parhaat päätökset tehdään yhdessä

Teemme päätöksiä yhdessä ja luotamme toistemme asiantuntijuuteen. Työntekijämme pääsevät oman roolinsa lisäksi myös aidosti vaikuttamaan yrityksen prosesseihin ja toimintamalleihin. Yksi esimerkki tästä on teematiimit, joista yhteen kukin meistä kuuluu ja, joissa pääsee vaikuttamaan yrityksen tulevaisuuteen itseään kiinnostavan teeman ympärillä.

Vapaus aikaan ja paikkaan

Jokaisella meillä on mahdollisuus vaikuttaa, miten oma kalenteri viikon aikana muodostuu ja haluaako töitä tehdä toimistolta vai mökin terassilta. Meille tärkeintä on, että sovitut asiat tulee hoidetuksi ajallaan, se painotatko työtäsi aamuun vai iltaan on sinun päätöksesi.

Teemme töitä rennosti asiantuntevalla otteella

Työskentelemme tehokkaasti, mutta emme liikaa puristaen. Uskomme, että niin tavoitteellisuus ja inhimillisyys kuin haasteet ja huumori mahtuvat samaan pakettiin. Haukahtava koira tai lasta viihdyttävä Pipsa Possu ovat normaaleja ääniä palavereiden taustalla, joita emme hevillä säikähdä.

Omaan palkkaan tulee voida vaikuttaa

Meillä saa tehdä töitä, mutta haluamme myös maksaa tehdystä työstä korvauksen, jonka molemmat osapuolet kokevat reiluksi. Mielestämme omaan palkkaan pitää olla mahdollisuus vaikuttaa esim. kehittymisen, lisääntyneen vastuun tai hyvien suoritusten myötä.

Kumppaniverkosto täydentää osaamistamme

Ydinosaamistamme täydentää strategisten kumppaniemme verkosto. Haluamme tarjota asiakkaillemme laajoja kokonaisvaltaisia ratkaisuja, emmekä anna oman osaamisemme rajoittaa parhaan mahdollisen kokonaisuuden löytymistä. Tästä syystä osaamistamme täydentää mm. luovan ja graafisen suunnittelun, webkehityksen sekä kuva- ja videotuotannon taitavat kumppanimme.

Arvomme

Inhimillisyys

Kohtaamme osaajamme, sidosryhmämme ja asiakkaamme ainutlaatuisina ihmisinä persoonallisuuksineen, tarpeineen ja tunteineen. Uskomme inhimilliseen työelämään, jossa hyvinvointi ja tavoitteellisuus kulkevat käsi kädessä. Iloitsemme yhdessä onnistumisia ja autamme ja tuemme haasteiden edessä.

Rohkeus

Kannustamme asiakkaitamme ja osaajiamme kokeilemaan rohkeasti uutta ja totutusta poikkeavaa. Uskallamme tehdä myös niitä asioita, jotka eivät ole helppoja eivätkä yksinkertaisia. Teemme rohkeasti päätöksiä, ja opimme virheistämme. Näytämme mallia omilla valinnoillamme sekä käytämme kokemustamme ja ammattitaitoamme rohkeasti ja viisaasti. 

Vaikuttavuus

Haluamme jättää jälkemme ihmisiin ja työelämään. Tiedämme, että aito vaikuttaminen perustuu ymmärrykseen ja näkemyksellisyyteen. Choicen osaajat ovat alansa parhaita ammattilaisia, jotka ohjaavat yhdessä alamme ja koko työelämän kehitystä kohti yhteistä päämääräämme: työelämää, jossa osaajaymmärrys ja -arvostus ovat osa jokapäiväistä arkeamme. 

Choicelaisia yhdistää

Choicelaisia yhdistää moderni asenne työelämään. Haluamme jatkuvasti viedä toimintatapojamme eteenpäin ja kehittää sekä itseämme että alaa. Suhtaudumme työhömme rennosti, mutta intohimoisesti. Meille työkavereidemme hyvinvointi ja jaksaminen ovat tärkeitä asioita, ja toivomme myös tulevaisuuden työkavereiltamme samaa välittävää ja empaattista asennetta. Haluamme olla läsnä työyhteisössämme, sillä yhdessä tekemällä saavutamme parhaat mahdolliset lopputulokset. 

Tiimimme

Kiinnostaako Choicelaisuus? Liity osaksi porukkaamme!

Me Choicella olemme kiinnostuneet sinusta sekä potentiaalistasi. Haluammekin kuulla millaista potentiaalia toisit mukanasi ja mihin sitä mahdollisesti haluaisit päästä hyödyntämään. Tapahtuisiko se osana olemassa olevia tiimejämme vai onko sinulla kenties herännyt ajatus jostain uudesta roolista? 

Käymme viikoittain läpi meistä kiinnostuneiden hakijoiden vastauksia ja olemme kaikkiin teihin yhteydessä viestitse/puhelimitse viikon sisällä siitä, kun olet ilmaissut kiinnostuksestasi meitä kohtaan. 

Edut

  • Asiantuntemus. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa osaamistasi arvostetaan ja asioista voi avoimesti keskustella.
  • Energisyys. Tarjoamme kehittyvän toimintaympäristön ja mahdollisuuden päästä viemään toimintaamme seuraavalle tasolle.
  • Wellness Hour. Meillä saat käyttää tunnin työviikostasi mihin tahansa hyvinvointia edistävään toimintaan.
  • Choicen omat vapaapäivät. Pidämme säännöllisesti ylimääräisiä vapaapäiviä lakisääteisten lomien lisäksi.
  • Oppimistakuu. Takaamme, että arjessamme pääset haastamaan itseäsi ja osaamistasi.
  • Kannustava ilmapiiri. Meillä itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen nähdään arvokkaina asioina, joten esimerkiksi äänikirjat mahdollistetaan talon puolesta.

Toimistomme

Tiimiläisemme työskentelevät Tampereen ja Helsingin toimistoillamme sekä kotoa käsin etänä. Tampereen toimistomme sijaitsee Keskustorin laidalla kun taas Helsingin tiimin löytää Pitäjänmäestä Valimo21 -business parkista.

Lähes kaikki choicelaiset työskentelee ns. hybridimallilla, osan viikkoa etänä osan toimistolla. Pyrimme koordinoimaan toimistopäivät niin, että meillä on mahdollisuus nähdä toisiamme mahdollisimman paljon myös livenä.