Vahvat työnantajabrändit. Oikeat osaajat.

Autamme yrityksiä kasvattamaan työnantaja-arvoaan sen kaikilla osa-alueilla aina tunnettuudesta rekrytointiin ja työntekijäkokemukseen.

Employer branding ja työnantajakuvalähtöinen rekrytointi yrityksesi tarpeisiin

Rakennamme inhimillistä, kestävää ja tuottavaa työelämää

Liike-elämässä menestyvät ne yritykset, jotka onnistuvat kiinnostamaan alansa parhaita osaajia ja kasvattamaan tunnettuuttaan osaajamarkkinoilla. Vahvat työnantajabrändit sitouttavat nykyisiä työntekijöitä ja erottuvat kilpailijoistaan aidoilla lupauksillaan. Sitoutunut henkilöstö voi hyvin, ja luo kestävää kasvua yritykselle ja sen liiketoiminnalle.

Choice on työelämäkumppani yrityksesi elinkaaren jokaisessa vaiheessa

Haluatko madaltaa rekrytoinnin kustannuksia tai löytää juuri teille oikean osaajan? Onko yrityksellänne tunnettuusongelma tai liikuuuko teistä vääriä mielikuvia? Kaipaatteko apua johtamiseen tai sisäiseen kulttuurinmuutokseen? Choice on kokonaisvaltainen kumppani, joka palvelee asiakkaita aina konsultoinnista käytännön toteutukseen. Moniammatillinen tiimimme ja kumppaniverkostomme auttaa teitä kaikissa työnantajuuteen liittyvissä asioissa.

Houkuttele

Employer Branding / työnantajakuvapalvelut

Rekrytoi

Laadukkaat rekrytoinnit, suorahaut, rekrytointimarkkinointi

Sitouta

Työntekijäkokemus, kulttuurin muotoilu, koulutukset

Tulevaisuuden työelämä tehdään yhdessä

Olemme työelämän asiantuntijoita ja seuraamme aktiivisesti markkinaa. Autamme asiakkaitamme ja kumppaneitamme näkemään aina askeleen pidemmälle – tarvittaessa myös haastamme totuttua.

Asiakkaidemme onnistumisia


Yhteistyö oli sujuvaa ja prosessi eteni vauhdikkaasti. Sain tukea ja vastauksia aina kun oli tarvetta. Choice osasi myös esittää tärkeitä ja kiperiäkin kysymyksiä alkukartoituksessa ja haastoi meitä kertomaan, miksi juuri meille kannattaisi tulla töihin. Myös rekrytoitu osaaja on kehunut tapahtunutta prosessia.

Juhana Lamberg, Toimitusjohtaja
Faros & Com

Löysin hakemaani työtehtävään juuri oikean henkilön, josta iso kiitos kuuluu Choice HR:lle. Choice hoiti koko rekryprosessin erittäin ammattimaisesti. Suosittelen Choicea kenelle tahansa kuka haluaa löytää työntekijän sujuvasti. 10/10.

Pekka Moilanen, Marketing Director
Vertex Systems Oy

Olemme toteuttaneet Choicen kanssa EB-työtä sekä taktisesti että strategisemmin. Choicen tapa liittää saumattomasti yhteen modernit henkilöstöpalvelut ja työnantajakuvan kehittäminen on vauhdittanut rekryjä ja tukee meille erittäin tärkeää työnantajakuvatyötä. Yhteistyömme jatkuu ja monipuolistuu entisestään!

Antti Kirjavainen, Toimitusjohtaja
Recover

Yhteistyö Choicen kanssa oli mutkatonta ja joustavaa. Kysely oli hyvin koostettu ja laadukas, ja prosessi eteni koko ajan hyvin, emmekä joutuneet missään välissä odottelemaan seuraavaa vaihetta. Projekti meni maaliin alusta loppuun saakka saumattomasti.

Markus Rantsi, Marketing Manager
HögforsGST

Miten voimme auttaa?

Räätälöimme palvelumme vastaamaan asiakasyrityksemme tavoitteita – palvelumme ovat aitoa ongelmanratkaisua asiakkaan haasteisiin. Kerron mielelläni, miten tiimimme auttaisi juuri teitä.

Lataa maksuton opas työnantajakuvatyön aloittamiseen

Opas tarjoaa konkreettisia vinkkejä työnantajakuvatyön aloittamiseen organisaatiossanne. Lue lisää ja lataa opas!

Krista Uusitalo

Head of Sales

Kaipaatko apua rekrytointiin tai työnantajakuvanne kehittämiseen? Ota yhteyttä!