Skip to content
JUSSI2approved

Olemme työelämä­kumppanisi

Olemme osaajalähtöinen ja näkemyksellinen työelämäkumppani kehittyville ja kasvaville yritykselle, jotka haluavat ottaa kaiken hyödyn irti rekrytoinnin ja työnantajakuvatyön synergioista. Liiketoimintalähtöisyys näkyy kaikesta toiminnastamme.

Autamme organisaatioita parantamaan kilpailukykyään ja houkuttelevuuttaan osaajamarkkinoilla

  • Yhteistyö voi alkaa yksittäisestä rekrytoinnista tai työnantajamarkkinoinnin kampanjasta laajentuen sitä. 360-tarjoamamme ansiosta pystymme auttamaan asiakkaitamme monipuolisesti. 
  • Yhteistyö alussa Choice toteuttaa aina maksuttoman auditoinnin, missä käydään läpi asiakkaan liiketoiminnan painopisteet, tavoitteet ja työnantajakuvatyön nykytila ja toiveet.
  • Tyypillisimmin asiakkaamme yhdistävät EB-markkinoinnin toteutukset ja rekrytoinnit meille parantaakseen pitkäjänteisesti suorituskykyään ja kilpailukykyään osaajamarkkinoilla.
  • Autamme myös Employer Branding -strategian muotoilussa tai suunnittelussa ennen toteutuksia, mikäli asiakkaalle ei ole sitä tai se kaipaa päivitystä. 
  • Analytiikka ja onnistumisen raportointi kuuluvat jokaiseen projektiin. Kehittämämme ja suojaamamme IEBI-tutkimus on ainutlaatuinen ja kustannustehokas tapa markkinoilla toteuttaa työntekijäkokemuksen vahvuuden mittaus sekä toistaa se vuosittain vertailudatan ja vaikuttavuuden analyysin takia. 
  • Varmistamme, että EB-prosessit ja rekrytointiprosessit tukevat aidosti liiketoiminnan tavoitteita.

Strateginen

Muovaamme palvelumme
vastaamaan asiakkaan tavoitteita ja tarpeita –
palvelumme ovat aitoa ongelmanratkaisua.
Asetamme tavoitteita, seuraamme tuloksia ja perustamme työmme dataan ja konkretiaan.

Osaajalähtöinen

Me olemme linkki osaajien ja organisaatioiden välillä. Ymmärrämme markkinaa ja osaajia, ja tunnemme kohderyhmät. Nostamme henkilöstön äänen kuuluviin, mikä konkretisoi vetovoima- ja houkuttelutekijät ja auttaa kasvattamaan työnantaja-arvoa.

Näkemyksellinen

Olemme työelämän asiantuntijoita. Seuraamme aktiivisesti markkinoita
ja olemme ajan tasalla uusimmista ilmiöistä tekoälystä, etätyöhön, osaajahubeihin ja uusyrittäjyyteen. Katsomme rohkeasti tulevaisuuteen ja autamme asiakkaitamme näkemään kauemmas.

Näyttökuva 2024-4-15 kello 10.56.15-1

Täyden palvelun kumppanisi rekrytoinnista EE/EB-työhön – suunnittelussa ja toteutuksissa!

Choice on kumppani yrityksen työnantajuudessa sen elinkaaren jokaisessa vaiheessa. 360′-palvelumme mahdollistavat moniammatillisen asiantuntijuutemme hyödyntämisen aina tunnettuuden rakentamisesta rekrytointiin ja työntekijäkokemuksen parantamiseen. Me autamme asiakasta onnistumaan omassa työssään, ja toimimme arvokkaana linkkinä osaajien, johdon, HR:n ja markkinoinnin välillä. Uskomme inhimilliseen työelämään, jossa hyvinvointi ja tavoitteellisuus kulkevat käsi kädessä. Työelämä koostuu ihmisistä, ja ihmiset tekevät liiketoiminnoille tulosta. Kannustamme asiakkaitamme ja osaajiamme kokeilemaan rohkeasti uutta ja totutusta poikkeavaa. Uskallamme tehdä myös niitä asioita, jotka eivät ole helppoja. Haluamme jättää jälkemme ihmisiin ja työelämään

Choice_VMK-9

Miten voimme auttaa sinua?

Voit varata maksuttoman sparrailun kanssamme. Kerromme mielelläni, mikä olisi meidän tapamme auttaa juuri teidän yritystänne perustuen tavoitteisiinne ja prioriteetteihinne. Olemme työelämäkumppanisi kaikissa yrityksesi elinkaaren vaiheessa, etsitpä sitten apua työnantajakuvan rakentamisen tai toteutusten kanssa, rekrytointi- tai suorahakutukea tai kaipaat neuvoja ja konsultointia työyhteisön kehittämiseen, henkilöstön sitouttamiseen tai HR-sparriin.

Tarvitsetko apua rekrytointiin tai työnantajakuvan kehittämiseen?