Skip to content
Osaajalähtöinen työelämäkumppani

Olemme työelämä­kumppanisi

Olemme osaajalähtöinen ja näkemyksellinen työelämäkumppanisi. Autamme osaajien houkuttelussa, palkkaamisessa ja sitouttamissa yrityksesi elinkaaren kaikissa vaiheessa.

Strateginen

Muovaamme palvelumme
vastaamaan asiakkaan tavoitteita ja tarpeita –
palvelumme ovat aitoa ongelmanratkaisua.
Asetamme tavoitteita, seuraamme tuloksia ja perustamme työmme dataan ja konkretiaan.

Osaajalähtöinen

Me olemme linkki osaajien ja organisaatioiden välillä. Ymmärrämme markkinaa ja osaajia, ja tunnemme kohderyhmät. Nostamme henkilöstön äänen kuuluviin, mikä konkretisoi vetovoima- ja houkuttelutekijät ja auttaa kasvattamaan työnantaja-arvoa.

Näkemyksellinen

Olemme työelämän asiantuntijoita. Seuraamme aktiivisesti markkinoita
ja olemme ajan tasalla uusimmista ilmiöistä tekoälystä, etätyöhön, osaajahubeihin ja uusyrittäjyyteen. Katsomme rohkeasti tulevaisuuteen ja autamme asiakkaitamme näkemään kauemmas.

Näyttökuva 2024-4-15 kello 10.56.15-1

Täyden palvelun kumppanisi rekrytoinnista EE/EB-työhön – suunnittelussa ja toteutuksissa!

Choice on kumppani yrityksen työnantajuudessa sen elinkaaren jokaisessa vaiheessa. 360′-palvelumme mahdollistavat moniammatillisen asiantuntijuutemme hyödyntämisen aina tunnettuuden rakentamisesta rekrytointiin ja työntekijäkokemuksen parantamiseen. Me autamme asiakasta onnistumaan omassa työssään, ja toimimme arvokkaana linkkinä osaajien, johdon, HR:n ja markkinoinnin välillä. Uskomme inhimilliseen työelämään, jossa hyvinvointi ja tavoitteellisuus kulkevat käsi kädessä. Työelämä koostuu ihmisistä, ja ihmiset tekevät liiketoiminnoille tulosta. Kannustamme asiakkaitamme ja osaajiamme kokeilemaan rohkeasti uutta ja totutusta poikkeavaa. Uskallamme tehdä myös niitä asioita, jotka eivät ole helppoja. Haluamme jättää jälkemme ihmisiin ja työelämään

Choice_VMK-9

Miten voimme auttaa sinua?

Voit varata maksuttoman sparrailun kanssamme. Kerromme mielelläni, mikä olisi meidän tapamme auttaa juuri teidän yritystänne perustuen tavoitteisiinne ja prioriteetteihinne. Olemme työelämäkumppanisi kaikissa yrityksesi elinkaaren vaiheessa, etsitpä sitten apua työnantajakuvan rakentamisen tai toteutusten kanssa, rekrytointi- tai suorahakutukea tai kaipaat neuvoja ja konsultointia työyhteisön kehittämiseen, henkilöstön sitouttamiseen tai HR-sparriin.

Tarvitsetko apua rekrytointiin tai työnantajakuvan kehittämiseen?