Ota yhteyttä tiimiimme

Työnantajien ja työnhakijoiden perinteiset roolit työnhaussa ovat kiepsahtaneet ympäri. Siinä missä työnantajataho osoitti aiemmin pelin hengen ja halutun hakutavan, niin nykyään työnhaun ohjakset ovat yhä enemmän työnhakijoiden käsissä. Kilpailu osaajista kiihtyy ja sitä myötä koko rekrytointiala on murroksessa. Ensikohtaaminen tapahtuu yhtä useammin verkossa, ennen kuin kukaan yrityksestä pääsee vakuuttamaan kiinnostuneita henkilökohtaisesti.

Kerro meille, kuinka voimme auttaa?

Ota meihin yhteyttä! Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@choicehr.fi.
Reeta Asikainen

Reeta Asikainen

Business Director

Reeta vastaa Choicen liiketoiminnan ja asiakassuhteiden kehittämisestä PK-seudulla. Kokemusta rekrytointi-ja henkilöstöalalta hänelle on kertynyt jo yli 12 vuoden ajalta. Reetan vahvuudet ovat teollisuuden resursointi sekä monialainen kokemus toimihenkilöiden rekrytointi-ja suorahakupalveluista.

+358 40 164 0600

Elisa Metsälä

Elisa Metsälä

Business Development Manager

Elisa on asiakaslähtöinen myynnin ja rekrytoinnin ammattilainen. Hänen yli kymmenen vuoden henkilöstöpalvelu- ja rekrytointialan työkokemus on keskittynyt asiakasyritysten kasvun tukemiseen onnistuneiden rekrytointien kautta.

+358 40 592 2879

Matias Ketola

Matias Ketola

CEO | Perustaja

Matias vastaa kipparin roolissa Choicen operatiivisesta toiminnasta, ihmisistä ja yrityksen kehittämisestä. Matiaksen tausta on henkilöstöalalta ja rekrytoinneista, liiketoiminnan kehittämisestä ja rekrytointimarkkinoinnista.  

 +358 400 449 961

Tero Ylönen

Tero Ylönen

Hallinto, laki, rahoitus | Perustaja

Tero on ollut rakentamassa yli 30 pk-yrityksen liiketoimintoja sekä useiden suuryritysten ja brändien jakelukanava-markkinointia niin Suomessa kuin kansainvälisesti yli 10 vuoden ajan.  Terolla on pitkä kokemus mm. tilitoimisto-bisneksestä, taloushallinnosta ja SaaS-palveluista.  

+358 40 507 8990

Päivi Lehtonen

Päivi Lehtonen

Työyhteisön kehittäjä | Perustaja

Päivi toimii Harva Marketingin toimitusjohtajana ja vastaa Choicen ja Harvan välisestä yhteistyöstä.  Päivillä on yli 10 vuoden kokemus markkinoinnin ja rekrytoinnin yhdistämisestä ja hän on vastannut mm. Pohjoismaiden johtavan nuoriin ammattilaisiin erikoistuneen rekrytointiyhtiön Suomen markkinoinnista.

+358 44 328 8200

Joonas Tähtinen

Joonas Tähtinen

Videostrategiat

Joonas on visuaalisuuden moniosaaja, joka vastaa Choicen video- ja kuvatuotantojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Joonaksen käsistä muotoutuvat niin liikegrafiikat, haastatteluvideot kuin videomarkkinointikampanjat.

+358 50 336 6752

Jussi Lehtonen

Jussi Lehtonen

Rahoitus ja talous | Perustaja

Jussi on toiminut urallaan rahoitus-, talous- ja sijoitusasiantuntijana sekä business controllerina. Choicessa Jussi on mukana muuttuvan finanssimaailman osaamis- ja henkilöstötarpeiden määrittelyssä ja selkeyttämisessä sekä konsultoi liikkeenjohtoa.

+358 50 465 4606

Choicen yhteistyökumppanit

Kati Stenius

Kati Stenius

Yrittäjä, Teamtailorin maajohtaja

10 vuoden monipuolinen kokemus HR-kentästä startupeista pörssiyhtiöihin. Kati auttaa tunnistamaan ja hyödyntämään työnhakijoiden voimavaroja ja toimii apuna rekrytoinnin päätöksenteossa. Työkalupakkiin kuuluvat mm. EQ-1 2.0 tunneälymittari ja WorkplaceBIgFive -henkilöarviointityökalu.

Ulla Vilkman

Ulla Vilkman

Toimitusjohtaja, yrittäjä | Timanttia Consulting

Modernin työelämän kehittäjä, kokenut johtoryhmien, esimiesten ja työyhteisöjen valmentaja sekä arvostettu asiantuntija uuden työn ja etäjohtamisen saralla. Mittava kokemus erilaisten valmennuskonseptien rakentamisesta sekä työyhteisöjen kehittämisprojekteista. Työskennellyt sekä julkisen että yksityisen sektorin esimiesten ja johtoryhmien kanssa.

Kirsi Laine

Kirsi Laine

Työ-ja organisaatiopsykologi, yrittäjä | Timanttia Consulting

Mittava kokemus henkilöarvioinneista, kehittämisprojekteista ja esimiesvalmennusohjelmista. Psykologisen henkilöarvioinnin sertifikaatti, laillistettu psykologi ja EuroPsy –pätevyys. Työskennellyt julkisen ja yksityisen sektorin esimiesten ja liikkeenjohdon kanssa. Rekrytointi-Akatemian perustaja.

Kerro meille, miten voimme olla avuksi? 

Kiinnostuitko yhteistyöstä Choicen kanssa? Näetkö synergiaa Choicen kanssa? Oletko kiinnostunut kuulemaan toiminnastamme lisää? Jätäthän yhteystietosi lomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään kahden arkipäivän sisällä.

Share This