Ota yhteyttä tiimiimme

Kerro meille, kuinka voimme auttaa?

Ota meihin yhteyttä! Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@choicehr.fi.
Elisa Metsälä

Elisa Metsälä

Client Success Director

Myynnin ja rekrytoinnin ammattilainen, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus henkilöstöpalvelu- ja rekrytointialalta. Työkokemusta runsaasti asiakasyritysten kasvun tukemisesta rekrytointien kautta.

+358 40 592 2879

Tiinaleena Anttila

Tiinaleena Anttila

Business Director

Tiinaleena vastaa rekrytointi- ja henkilöstövuokrausliiketoiminnan sekä asiakassuhteiden kehittämisestä. Tiinaleenalla on yli viiden vuoden kokemus asiantuntija- ja johtotason rekrytoinneista ja suorahausta. 

+358 50 386 9841

Wilma Vilen

Wilma Vilen

Head of Recruitment

Rekrytoinnin ammattilainen, jonka sydän sykkii mutkattomalle työnhaulle ja laadukkaalle hakijakokemukselle. Työllistänyt satoja eri tehtäviin tekniikan, IT:n, myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja talouden toimialoille.

+358 44 353 5837

Inka Kassinen

Inka Kassinen

Marketing Manager

Inka vastaa Choicella työnantajamarkkinoinnin kehittämisestä ja toteutuksesta aina työntanajabrändin rakentamisesta taktisiin rekrytointimarkkinoinnin toimenpiteisiin. Inka on toiminut digitaalisen markkioinnin parissa rekrytointi- ja työnantajamarkkinoinnin lisäksi mm. verkkokaupan ja B2B -markkinoinnin puolella. 

+358 40 159 5926

Reeta Asikainen (äitiyslomalla)

Reeta Asikainen (äitiyslomalla)

Business Director

Reeta vastaa Choicen liiketoiminnan ja asiakassuhteiden kehittämisestä PK-seudulla. Kokemusta rekrytointi-ja henkilöstöalalta hänelle on kertynyt jo yli 12 vuoden ajalta. Reetan vahvuudet ovat teollisuuden resursointi sekä monialainen kokemus toimihenkilöiden rekrytointi-ja suorahakupalveluista.

+358 40 164 0600

Joonas Tähtinen

Joonas Tähtinen

Content and Video Designer

Joonas on visuaalisuuden moniosaaja, joka vastaa Choicen video- ja kuvatuotantojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Joonaksen käsistä muotoutuvat niin liikegrafiikat, haastatteluvideot kuin videomarkkinointikampanjat.

+358 50 336 6752

Päivi Lehtonen

Päivi Lehtonen

Head of Employer Branding | Co-founder

Päivi vastaa Harva Marketingin ja Choicen välisestä yhteistyöstä.  Päivillä on yli 10 vuoden kokemus markkinoinnin ja rekrytoinnin yhdistämisestä. Hän on vastannut mm. Pohjoismaiden johtavan nuoriin ammattilaisiin erikoistuneen rekrytointiyhtiön markkinoinnista.

+358 44 328 8200

Jussi Lehtonen

Jussi Lehtonen

Board Member | Co-founder

Jussi on toiminut urallaan rahoitus-, talous- ja sijoitusasiantuntijana sekä business controllerina. Choicessa Jussi on mukana muuttuvan finanssimaailman osaamis- ja henkilöstötarpeiden määrittelyssä ja selkeyttämisessä sekä konsultoi liikkeenjohtoa.

+358 50 465 4606

Matias Ketola

Matias Ketola

CEO | Co-founder

Matias vastaa kipparin roolissa Choicen operatiivisesta toiminnasta.. Matiaksen tausta on rekrytointialalta, jossa hän on vastannut rekrytoinneista, liiketoiminnan kehittämisestä sekä rekrytoinnin ja markkinoinnin ja EB:n yhdistämisestä. 

+358 400 449 961

Tero Ylönen

Tero Ylönen

Board Member| Co-founder

Tero on ollut rakentamassa yli 30 pk-yrityksen liiketoimintoja sekä useiden suuryritysten ja brändien jakelukanava-markkinointia niin Suomessa kuin kansainvälisesti yli 10 vuoden ajan.  Terolla on pitkä kokemus mm. tilitoimisto-bisneksestä, taloushallinnosta ja SaaS-palveluista.  

+358 40 507 8990

Choicen yhteistyökumppanit

Kati Stenius

Kati Stenius

Yrittäjä, Teamtailorin maajohtaja

Ulla Vilkman

Ulla Vilkman

Toimitusjohtaja, yrittäjä | Timanttia Consulting

Kirsi Laine

Kirsi Laine

Työ-ja organisaatiopsykologi, yrittäjä | Timanttia Consulting

Kerro meille, miten voimme olla avuksi? 

Kiinnostuitko yhteistyöstä Choicen kanssa? Näetkö synergiaa Choicen kanssa? Oletko kiinnostunut kuulemaan toiminnastamme lisää? Jätäthän yhteystietosi lomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään kahden arkipäivän sisällä.

Share This