Employer branding ja työnantajakuvalähtöinen rekrytointi yrityksesi tarpeisiin

Monipuolisempi vaihtoehto osaajien houkuttelusta rekrytointiin ja sitouttamiseen

Houkuttele pitkäjänteisesti

Autamme analysoimaan ja kehittämään työnantajakuvaasi

Jokaisella yhtiöllä on työnantajakuva, oli asialle tehty jotain tai ei. Työnantajakuvan kehittäminen tukee rekrytoinneissa onnistumista. Mallimme tavoitteena on yhdistää liiketoiminnan, markkinoinnin ja HR:n näkökulmat. Aloita taktisesti nykytilan kartoituksella tai sukella suoraan jatkuvaan palveluun.

Rekrytoi sopivimmat

Rekrytoimme osaajat brändiä ja mielikuvia vahvistaen

Tarjoamme aina enemmän kuin perinteisen rekrytoinnin taktiseen tarpeeseen. Autamme asiakkaitamme löytämään parhaat osaajat panostaen hakijakokemukseen ja brändiin. Toteutamme myös suorahaut ja inhouse-rekrytoinnit asiakkaidemme tukena työnantajakuvalähtöisesti.

Sitouta suunnitellusti

Autamme löytämään keinot osaajien sitouttamiseen

Osaajien sitoutuminen ja hyvinvoinnin ylläpitäminen luovat aidon kilpailuedun osaajamarkkinoilla. Sitoutunut työntekijä on paras suosittelija. Choicelta saat rekrytoinnin elinkaarta täydentävät palvelut perehdytyssparrauksesta, työyhteisön kehittämiseen ja sisäisen viestinnän tukemiseen.

Kehitämme työnantajakuvaanne ja toteutamme laadukkaat rekrytoinnit sopivien osaajien löytämiseksi

Autamme asiakkaitamme parantamaan kilpailukykyään, mainettaan ja houkuttelevuuttaan osaajamarkkinoilla. Ratkaisumme ovat osaajalähtöisiä ja perustuvat työelämän tutkimukseen ja 20 vuoden kokemukseemme alalta. Asiakkaitamme palvelee tiimimme talent- ja rekrytointiammattilaisia, EB-suunnittelijoita ja digimarkkinoijia sekä asiakas- ja projektipäälliköitä.

Työnantajakuvalähtöinen rekrytointi – miksi ja miten?

Tiesitkö, että jokainen rekrytointiprosessi on mahdollisuus kasvattaa organisaationne tunnettuutta ja vahvistaa työnantajakuvaanne? Tiedätkö, mitä tulee ottaa huomioon kun suunnittelet rekrytointia tai tulevia osaajatarpeitanne? Mistä tunnistaa, kun on parasta kääntyä rekrytointikumppanin puoleen? Mitä on sisäinen osaajaymmärrys?

Lataa maksuton oppaamme, niin kerromme miten rekrytointinne voi tukea työnantajakuvaanne, ja toisinpäin.

Tutustu myös asiakkaidemme onnistumistarinoihin


Työskentely Choicen kanssa on mutkatonta ja joustavaa. Ammattilaiset toimivat tehokkaasti ja ovat kerta toisensa jälkeen onnistuneet löytämään meille sopivia tekijöitä monenlaisiin rooleihin. Rekrytiimin kanssa on ollut ilo tehdä töitä. Choicen markkinoinnin parissa toimiva tiimi on timanttinen. Ammattilaiset hoitavat projektit maaliin ja tarvittaessa viilaavat suunnitelmia tarpeen mukaan. Työskentely on ollut mukavaa ja mutkatonta. Iso kiitos!

Laura Penttinen, Human Resources Generalist
Coherent

Olemme toteuttaneet Choicen kanssa EB-työtä sekä taktisesti että strategisemmin. Choicen tapa liittää saumattomasti yhteen modernit henkilöstöpalvelut ja työnantajakuvan kehittäminen on vauhdittanut rekryjä ja tukee meille erittäin tärkeää työnantajakuvatyötä. Yhteistyömme jatkuu ja monipuolistuu entisestään!

Antti Kirjavainen, Toimitusjohtaja
Recover

Löysin hakemaani työtehtävään juuri oikean henkilön, josta iso kiitos kuuluu Choice HR:lle. Choice hoiti koko rekryprosessin erittäin ammattimaisesti. Suosittelen Choicea kenelle tahansa kuka haluaa löytää työntekijän sujuvasti. 10/10.

Pekka Moilanen, Marketing Director
Vertex Systems Oy

Olemme toteuttaneet viimeiset neljä asiantuntijarekrytointia markkinoinnin suunnittelu- ja toteutustehtäviimme Choicen suorahakupalvelua hyödyntäen. Yhteistyö on ollut tehokasta, ja olemme saaneet koko prosessin ajan loistavia vinkkejä hakijakokemuksen optimointiin sekä miten valintaprosessin aikana on tärkeää sitouttaa hakijoita myös toimeksiantajan roolissa. Suosittelen!

Johanna Hirvensalo, COO
WaveCrest
Markkinointi / Tapahtumat

Kaipaatko apua rekrytointiin tai työnantajakuvanne kehittämiseen? Ota yhteyttä!

Tiinaleena Anttila

Business Director

Elisa Metsälä

Client Success Director